Welkom bij Alive Kerk

We zijn blij en vereerd dat je meer wil weten over onze kerk! We appreciëren het dat je de tijd neemt om onze website te bezoeken. Dit is een uitstekende manier om te ontdekken wie we zijn en wat we jou te bieden hebben.

Ons doel en onze visie

Ons doel als kerk is om mensen dichter bij God te brengen. We proberen mensen en gezinnen in contact te laten komen met Gods liefde zodat ze een leven van voldoening kunnen leiden.

De kerk die we daarvoor voor ogen hebben, is een kerk die aantrekkelijk, levensveranderend, inspirerend, vormend, en eigentijds & relevant is.

Wat we geloven

Op deze pagina vind je onze geloofsovertuigingen. Zij beschrijven hoe wij God, Jezus, de Bijbel, de mens, en vele andere significante aspecten van ons geloof zien. Hoewel onze aanpak alles behalve traditioneel is, zijn we dat wel in onze theologische standpunten.

Onze waarden

Binnen Alive hebben we 5 waarden die samen onze cultuur als kerk en als organisatie bepalen. Je zou kunnen zeggen dat ze samen de persoonlijkheid van Alive vormen. Het zijn overtuigingen, normen en houdingen die ons leiden in hoe we met elkaar omgaan en hoe we als kerk functioneren.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je vast nog vragen hebt die niet beantwoord werden op deze website. Dit zijn enkele van de meest gestelde vragen.