Vind vrijheid: Sluit je aan bij een connectgroep.

Wanneer we God hebben leren kennen, is vrijheid vinden de volgende stap. Vaak denken we dat geloven synoniem is met het einde van onze vrijheid maar het tegendeel is waar. God wil jou juist de vrijheid geven om het leven te leiden dat Hij met jou bedoeld heeft.

Vrijheid vinden we als we bereid zijn de richtlijnen en principes van God te volgen. Twee zaken zijn daarvoor belangrijk: kennis van deze principes en relaties met andere mensen. Levensverandering gebeurt immers vooral in de context van relaties.

Daarom zijn onze connectgroepen zo belangrijk. Hier zijn we écht kerk. In deze kleine groepen die thuis samenkomen wordt het leven gedeeld. We zien connectgroepen als gezellige samenkomsten van vrienden die samen hun geloof beleven. In een sfeer van openheid, kwetsbaarheid, vertrouwen en authenticiteit kan ieder zichzelf zijn. Hier kunnen levenservaringen (positief en negatief) met elkaar gedeeld worden. Overwinningen worden samen gevierd, moeilijkheden worden samen gedragen.

De leden van de connectgroepen bieden steun en hulp aan elkaar wanneer nodig. Het is een plaats waar je geliefd en gewaardeerd wordt ongeacht wat er aan de hand is in jouw leven.

In deze connectgroepen vinden mensen vrijheid door met elkaar tijd door te brengen, samen te bidden en de prediking van zondag verder te bespreken zodat ze leren over Gods principes en hoe deze in praktijk te brengen.

Voor meer info kan je Laurens Saenen (Team Leader Connectgroepen) mailen op laurens@alivekerk.be.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende connectgroepen die we momenteel kunnen aanbieden.

Hosts Plaats Neem Contact op
Mindy Boswell Leuven (Heverlee) musicmb@hotmail.com
Jos & Cindy Vloebergs Leuven (Kessel-Lo)  cindy@alivekerk.be
Rono & Janneke van Veen Leuven (Wilsele) jannekevanveen5@hotmail.com
Laurens & Marlies Saenen Schaarbeek laurens@alivekerk.be
Jürgen & Liesbeth Vanaeken Sint-Truiden jurgen.vanaeken@yahoo.com