Wat is Alpha Online?

Alpha Online is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het gesprek aangaat over het leven en het christelijk geloof. Je bent welkom zoals je bent, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Er is alle ruimte om je vragen en ideeën te delen.

Hoe het werkt

20.00 – 20.15 WELKOM (ontmoeting)

Welkom en ontmoet nieuwe mensen.

20.15 – 20.45 KIJK (kleine films met grote ideeën)

Elke Alpha-bijeenkomst kijk je een video van 25 minuten. De video’s inspireren om meer vragen te stellen, niet om antwoorden te geven. Elke video behandelt een onderwerp van het christelijk geloof, zoals ‘Wie is Jezus?’ en ‘Bidden: waarom en hoe?’. Je kijkt de video lekker vanuit je eigen zetel met de link die we je toesturen.

20.45 – 21.15 BESPREEK (bespreek de vragen die er toe doen)

Het leukste moment van Alpha: na de video ga je in kleine groepen uit elkaar om in gesprek te gaan over het onderwerp van de avond. Deel je gedachten over geloof en het leven en hoor wat de rest denkt. Voel je vrij om te zeggen wat je wil!

Data & Tijden

Van harte welkom op de eerste bijeenkomst van Alpha! We willen het makkelijk voor je maken om Alpha te proberen, daarom starten we Alpha op de dagen en tijden hieronder. Alpha duurt tien weken.

Meld je hieronder aan. Je krijgt zo snel mogelijk een mail met alle informatie over de eerste bijeenkomst.

Bijeenkomst 1: Is er meer?

START: 7 april 2021

Inschrijven niet meer mogelijk. Neem contact op.