collage-dienst

Een eigentijdse kerk die leven geeft,
een kerk voor mensen zoals jij en ik.

Veel mensen hebben geen probleem met God maar wel met de kerk, het instituut. Wij begrijpen dat. Maar wat als er een eigentijdse kerk zou zijn die geen instituut is? Wat als er een kerk zou zijn die jou leven zou geven i.p.v. jou energie zou kosten? Wat als de boodschap die je er hoort jouw dagelijks leven beter maakt? Stel je een kerk voor waar kinderen het naar hun zin hebben en jij échte vrienden kan vinden. Welkom bij Alive! Niemand is perfect, iedereen is welkom, en alles is mogelijk.

Alive is een eigentijdse kerk waar je God kan leren kennen en mensen kan ontmoeten. Als kerk zijn we lid van de Federale Synode van de Protestantse en Evangelische kerken, één van de door de overheid erkende erediensten (geloofsovertuigingen) in België. We zijn een kerk met mensen van uiteenlopende achtergronden die allemaal ontdekt hebben hoe een leven met God voor voldoening kan zorgen. We houden van God en we houden van mensen. We zijn een kerk voor mensen zoals jij en ik.

kengod-1920x640-012018

Wat kan je verwachten op een zondag?

Kom je voor het eerst op bezoek?

Als het je eerste keer is bij Alive Kerk, welkom! Wanneer je op ons adres aankomt dan vind je ruime (gratis) parkeergelegenheid op het domein. Onze vlaggen, pijlen, en welkom team helpen je de weg naar binnen te vinden. Binnen kan je altijd een gratis kopje koffie krijgen voor we beginnen of kan je meteen een plekje zoeken in de theaterzaal.

De kerkdienst zelf duurt ongeveer een uur. We beginnen met het zingen van drie liedjes, onder begeleiding van een live-band en enkele zangers en zangeressen. Daarna is er een relevante en praktisch toepasbare boodschap gebaseerd op de Bijbel. We sluiten de dienst af met het zingen van weer drie liedjes. Na de dienst is er nog de mogelijkheid om wat na te praten en elkaar beter te leren kennen bij een kopje koffie of thee.

Als je nog vragen hebt, vind je op deze link antwoorden op veel gestelde vragen.

Gezinnen en kinderen

Het is onze wens dat kinderen ook kunnen genieten van de kerk. Onze medewerkers van Alive Kids zorgen er voor dat je kinderen genieten van hun kerkdienst terwijl jij kan genieten van jouw kerkdienst.

Kinderen tussen 2 en 12 jaar hebben hun eigen dienst vol fun en interactiviteit. Ze starten altijd met vrij spelen. Daarna zingen ze samen een liedje en leren ze meer over God en de Bijbel d.m.v. spelletjes, toneel, knutselwerk en andere activiteiten.

Een sfeerimpressie

koffiemoment

Plan je bezoek

Hoe laat begint het?
Een dienst op zondag begint om 11u en je bent welkom vanaf 10u30.

Waar moet ik zijn?
Je vindt ons in de gebouwen van het Heilig Hartinstituut, Naamsesteenweg 355, 3001 Heverlee. Ons welkomteam zal je de weg wijzen.

Hoe kan ik er met het openbaar vervoer geraken?
Aan de bushalte van Leuven Station Perron 6 kun je lijnbus 2 richting Kessel-Lo – Heverlee nemen. De bus vertrekt om 10u35 en is om 10u48 aan Halte Heverlee Heilig Hartinstituut.

Ontdek deze voor jou geselecteerde boodschappen.

3levensvragen
godsbeloftenvoorjou
koffiemoment2

Wil je meer weten?
Wil je graag op de hoogte blijven of meer informatie ontvangen?
Vul dan eventjes enkele gegevens in zodat we je optimaal kunnen dienen.

We respecteren je privacy dus duid even aan dat je e-mails van ons wil ontvangen.

Je kan je op elk moment uitschrijven door te klikken op de uitschrijflink onderaan onze e-mails.
Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek www.alivekerk.be/privacy.