site-hulpmiddelen-bijbel-mood

Trimestrieel bijbelplan

Haal meer uit je tijd met de Bijbel met ons trimestrieel bijbelplan en de SOAP-methode. Zo lezen we niet alleen Gods woord maar helpt het ons ook om te veranderen. Het verandert ons hart, onze opinies en ons gedrag. Op het tempo van een hoofdstuk per dag gaan we door heel de Bijbel.

site-gebedskalender-mood

Gebedskalender

Inspiratie nodig bij het bidden? Gebruik dan deze gebedskalender. Voor elke dag van de maand vind je een onderwerp en een gebed terug met een verwijzing naar een bijbelpassage.

site-gebedskaart-mood

Gebedskaart – 12 doelen voor Gods zegen

Sociologen zeggen dat we allemaal 12 mensen hebben die we beïnvloeden. Zij vormen onze invloedsfeer. Wie zijn die 12 in jouw leven? Vul hun namen in en ga regelmatig voor hen bidden zodat ook zij Jezus leren kennen. Op de achterkant vind je 5 gebedspunten die je kunnen helpen.

site-kids-mood

Gebedskalender voor je kind(eren)

Onze kinderen zijn niet alleen de kerk van morgen maar ook al de kerk van vandaag. Gebruik deze kalender om elke dag te bidden voor je kind(eren). Voor elke dag van de maand vind je een onderwerp en een gebed terug met een verwijzing naar een bijbelpassage.

site-spotifymood

Spotify afspeellijsten

Ontdek verschillende afspeellijsten vol met hedendaagse aanbiddingsmuziek op ons Spotify account. Je vindt er de liedjes die we zingen op zondag maar ook nog vele andere nummers.

site-mood21dagen-092018

21 Dagen van Gebed website

Tijdens de maanden januari en september houden we een “21 dagen van gebed”. Deze twee maanden staan immers voor het begin van een nieuw kalenderjaar en een nieuw kerkjaar. Op deze website vind je meer info over bidden en vasten.

site-materialen-mood

Gratis materialen voor je kerk

Het is altijd ons verlangen geweest om samen met andere kerken verandering te zien in dit land. Van bij de start was het al onze wens om anderen te zegenen met datgene waarmee God ons gezegend heeft. Daarom willen we alles wat we zelf ontwikkelen gratis delen met andere kerken.