De algemene richtlijnen

• We mogen terug samenkomen als we afstand houden.
  • Draag alsjeblieft de hele tijd je masker.
  • Iedereen wordt gevraagd in zijn groep van maximum 10 mensen te blijven.
  • Kom op tijd en laat het welkomteam je naar je plaats wijzen.
  • Houd te allen tijde 1,5m afstand met iedereen die NIET binnen je persoonlijke bubbel zit. (Dit wilt ook zeggen geen knuffels of handen schudden.)
  • Als je symptomen hebt of als je binnen de hoogrisico groep hoort, blijf dan thuis. Je kan onze diensten live blijven volgen op Youtube.
  • Als je in contact bent geweest met iemand die positief testte voor Covid-19 de afgelopen 10 dagen, blijf dan alstublieft thuis en volg onze livestream.

Gezinnen en kinderen

Het is onze wens dat kinderen ook kunnen genieten van de kerk. Onze medewerkers van Alive Kids zorgen er voor dat je kinderen genieten van hun kerkdienst terwijl jij kan genieten van jouw kerkdienst.

Kinderen tussen 2 en 12 jaar hebben hun eigen dienst vol fun en interactiviteit. Ze starten altijd met vrij spelen. Daarna zingen ze samen een liedje en leren ze meer over God en de Bijbel d.m.v. spelletjes, toneel, knutselwerk en andere activiteiten.

Plan je bezoek

Hoe laat begint het?
Een dienst op zondag begint om 10u30 en je bent welkom vanaf 10u10.

Waar moet ik zijn?
Je vindt ons in de gebouwen van het Heilig Hartinstituut, Naamsesteenweg 355, 3001 Heverlee. Ons welkomteam zal je de weg wijzen.

Moet ik registreren?
Nee, registreren is niet meer verplicht vanaf zondag 4 juli.