Alive Kerk wordt City Life Church

Een nieuwe stap, een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van onze Kerk.

Alive Kerk wordt City Life Church en dat willen we samen met jullie vieren.

City Life Church is een familie van kerken die – één in hart en visie – Gods Koninkrijk wil zien groeien in België en Nederland.

Ons hart voor mensen die op zoek zijn naar God, blijft onveranderd.

We kijken enorm uit naar een groeiende verbondenheid met andere CLC kerken.

We geloven namelijk dat er een zegen rust op deel zijn van een groter geheel en kijken verwachtingsvol uit naar wat God gaat doen in dit nieuwe seizoen.

Feestelijke opening

Datum: 5 december 2021 om 16u30

Adres: Gebouwen Heilig Hartinstituut Naamsesteenweg 355 3001 Leuven

Iedereen is uitgenodigd om dit feestelijk moment mee te maken.

Inzegening
Er zal een ceremonie zijn waar de nieuwe pastors Yannick & Christine officieel ingezegend zullen worden door Desmond Frey (Overziener Alive Kerk), Ed Wells (Bevriende pastor en begeleider tijdens de transitie) en Erald & Mathilde van de Ridder (Senior Pastors City Life Church Nederland en België).

Receptie
Na de dienst, ontvangen we jullie graag op onze feestelijke receptie met koffie, thee, frisdrank en allerlei lekkers. We maken er een gezellig feest van.

Bevestigen
Om de praktische zaken omtrent dit event goed te kunnen inschatten en organiseren, vragen we om vooraf te registreren via ons event op Eventbrite.