kengod-1920x640-012018

Ken God: Bezoek onze zondagsdienst.

De eerste stap op weg naar een leven met voldoening is God leren kennen. Hij heeft jou gemaakt en met een specifiek doel, het is dus logisch dat je daar begint. Bij Alive Kerk staan de zondagsdiensten in het teken van het leren kennen van God.

Als je niet vertrouwd bent met de kerk of het geloof, dan is het bezoeken van één van onze zondagsdiensten je eerste stap. Hier ontdek je vrijblijvend hoe een eigentijdse kerkdienst er uitziet, wie God is en wat Hij voor jou kan betekenen.

Ook mensen die al langer op weg zijn met God zullen zeker genieten van de muziek en op de Bijbel gebaseerde boodschappen vol relevante en praktische tips voor het dagelijks leven terwijl de kinderen zich amuseren in hun eigen samenkomst.

Meer info over wat je kan verwachten en antwoorden op veelgestelde vragen vind je op deze pagina.