overons-cb-pano

Welkom bij Alive Kerk

We zijn blij en vereerd dat je meer wil weten over onze kerk! We appreciëren het dat je de tijd neemt om onze website te bezoeken. Dit is een uitstekende manier om te ontdekken wie we zijn en wat we jou te bieden hebben.

Alive Kerk is een eigentijdse kerk waar je God kan leren kennen en mensen kan ontmoeten. Als kerk zijn we lid van de Federale Synode van de Protestantse en Evangelische kerken, één van de door de overheid erkende erediensten (geloofsovertuigingen) in België. We zijn een kerk met mensen van uiteenlopende achtergronden die allemaal ontdekt hebben hoe een leven met God voor voldoening kan zorgen. Niemand van ons is perfect en iedereen die meer wil weten over het geloof is welkom.

Onze wens voor jou is dat ook jij een leven met voldoening kan gaan leiden door God te leren kennen, vrijheid te vinden, je doel in dit leven te ontdekken en het verschil te kunnen gaan maken. Daarnaast wensen we je ook eerlijke en authentieke vriendschappen toe waar je jezelf kan zijn en niemand moet zijn.

Ons doel als kerk is om mensen dichter bij God te brengen. We proberen mensen en gezinnen in contact te laten komen met Gods liefde. Daarom bieden we je op zondag een veilige plaats waar je vrijblijvend kan ontdekken wat geloven is, hoe een kerk er in de 21ste eeuw uitziet en wat God voor jou kan betekenen. Geniet er van de muziek en op de Bijbel gebaseerde boodschappen vol relevante en praktische tips voor je dagelijks leven terwijl de kinderen zich amuseren in hun eigen samenkomst.

Samen streven we ernaar om een kerk te zijn zoals de Bijbel ze beschrijft: met relevante boodschappen, met oprechte vriendschappen, met gebed en meelevende zorg voor mensen in nood. We dromen van een kerk die haar stad beïnvloedt en bemoedigt.

We zouden het geweldig vinden om je op zondag te verwelkomen als onze gast. Kom gerust eens vrijblijvend langs, geniet van de sfeer en voel je thuis.

Aarzel zeker niet ons te contacteren indien je vragen zou hebben.

Tot binnenkort!

Christophe Pletschet & Brenda Vandenberghe