kengod-1920x640

Ken God: Bezoek onze zondagsdienst.

De eerste stap op weg naar een leven met voldoening is God leren kennen. Als je niet vertrouwd bent met de kerk of het geloof, dan start je best met het bezoeken een zondagsdienst. Hier ontdek je vrijblijvend hoe een eigentijdse kerkdienst er uitziet, wie God is en wat Hij voor jou kan betekenen.

connectgroepen

Vind vrijheid: Sluit je aan bij een connectgroep.

Vrijheid vinden is de tweede stap. Vaak denken we dat geloven synoniem is met het einde van onze vrijheid maar God wil jou juist vrijheid geven om het leven te leiden dat Hij met jou bedoeld heeft. Onze connectgroepen zijn gezellige samenkomsten van vrienden die samen het leven delen.

ontdekjedoel1920x640

Ontdek je doel: Volg onze Next Steps.

God heeft je gemaakt met een bepaald doel en wil je daar naar terugbrengen door je te laten ontdekken hoe Hij je uniek gemaakt heeft met je talenten, passies, persoonlijkheid en ervaringen. Zo kan je het verschil maken in andere mensen hun leven en voldoening kan vinden.

maakhetverschil1920x640

Maak het verschil: Vervoeg ons Dream Team.

Voldoening ervaren we niet door aan de zijlijn te staan maar juist door onze passies in te zetten in dienst van anderen als onderdeel van een team. Het Dream Team is een groep mensen dat hun droom realiseert binnen de kerk waardoor anderen er beter van worden.