maakhetverschil1920x640

Maak het verschil: Vervoeg ons Dream Team.

Voldoening ervaren we niet door aan de zijlijn te staan maar juist door onze passies in te zetten in dienst van anderen als onderdeel van een team. De mens is ontworpen om deel te zijn van iets groters: een beweging, een missie, een groter doel, … Zou dit niet de kerk kunnen zijn?

Als kerk willen we mensen helpen om het doel dat God met hen heeft te bereiken door anderen te dienen via de kerk. Dat is de rol van wat wij het “Dream Team” noemen. Het is een team van mensen dat hun droom realiseert binnen de kerk zodat anderen er beter van worden.

Dit is niet zomaar een groep vrijwilligers die taakjes en klusjes uitvoeren. Het is een groep mensen die samen datgene doen waar God hen voor gemaakt heeft en hun doel bereiken. Het Dream Team helpt ons onze focus te verleggen van onszelf naar anderen. Het geeft ons iets dat groter is dan onze problemen zodat we voldoening kunnen hebben in ons leven.